Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων τ. Υπουργείου Ανάπτυξης, Τομείς Βιομηχανίας, Ενέργειας Κηρύσσει 24ωρη απεργία την ημέρα που η κυβέρνηση θα φέρει αυτό το έκτρωμα στη Βουλή για ψήφιση

 

Το ΔΣ της ΟΣΥΒΕΤ θεωρεί την κατάθεση πολυνομοσχεδίου που καταργεί ένα από τα βασικά εργατικά  – ανθρώπινα δικαιώματα, το δικαίωμα στην απεργία, έγκλημα κατά των εργαζομένων.

 Συντάσσεται με μια σειρά Ομοσπονδίες του Δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και κηρύσσει 24ωρη απεργία την ημέρα που η κυβέρνηση θα φέρει αυτό το έκτρωμα στη Βουλή για ψήφιση.

 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ήρθε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Έπιασε για τα καλά το νήμα από εκεί που το άφησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και το πάει παραπέρα.

 Τόσο η κυβέρνηση όσο και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν αυτό το αντεργατικό έκτρωμα πρέπει να πληρώσουν βαρύ πολιτικό τίμημα.

 Βαρύ τίμημα πρέπει να πληρώσουν και εκείνες οι συνδικαλιστικές ηγεσίες (ΔΑΚΕ  – ΠΑΣΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ / ΑΕΚΙ) που κάνουν πλάτη για να περάσει αυτή η σκληρή επίθεση σε βάρος των εργαζόμενων, που αρνήθηκαν στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ να κηρύξουν 24ωρη απεργία την ημέρα που η κυβέρνηση θα φέρει για ψήφιση το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο.

Με την μαζική συμμετοχή και τους αγώνες μας, θα το καταργήσουμε στην πράξη.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙ!

 

     Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γραμματέας                                                                                                           

Comments are closed.