Η Ομοσπονδία Τύπου – Χάρτου καταγγέλλει την προκλητική απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου και οι εργαζόμενοι του κλάδου, καταγγέλλουμε την προκλητική απόφαση της κυβέρνησης να απογορεύσει τις διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Αθήνα, του εκπροσώπου της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής δύναμης, του αμερικανού προέδρου Ομπάμα.

 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζει πιστά την «παράδοση» των προηγούμενων και «αποφασίζει και διατάσει» την σιγή νεκροταφείου.

 Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν σίγησε σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις και δεν θα σιγήσει ούτε και τώρα! Η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση και στον ιμπεριαλιστή φίλο της, είναι η μαζική συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο των συνδικάτων, στην Ομόνοια στις 18:30.

 ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ

 

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 

 

 

Αγωνιστικά

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στη Γενική Απεργία στην Πορτογαλία στις 3 Ιούνη

Το ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα της Ελλάδας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην εργατική τάξη...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο Αλιβέρι

ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 23/5/2026 στην αίθουσα του εργατικού...

Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων – ρητινοπαραγωγών της Εύβοιας το Σάββατο 23 Μαΐου

Όλοι και όλες στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων -...