Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Η Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργών χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και αποδέχεται αγωνιστικά το κάλεσμα.

0

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και αποδέχεται αγωνιστικά το κάλεσμα.

Ενώνουμε τη φωνή μας, τη δύναμη μας με την αναγκαία και επιβεβλημένη πρωτοβουλία – κινητοποίηση διεκδίκησης μέτρων ανακούφισης των ανέργων και του δικαιώματος στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά δικαιώματα.

Στηρίζουμε το πλαίσιο αιτημάτων και συμμετέχουμε στην πορεία ενάντια στην ανεργία και στη μεγάλη διαδήλωση – συναυλία στο Σύνταγμα την Κυριακή 10 Απρίλη στις 6μ.μ. .

Καλούμε τους χιλιάδες ανέργους του κλάδου, τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους που στη συντριπτική πλειοψηφία παραμένουν στις ουρές των ανέργων ή στα διάφορα κακοπληρωμένα προγράμματα ανακύκλωσης της και προσφοράς τζάμπα εργασίας στην εργοδοσία να πάρουν μαζικά μέρος, να διεκδικήσουμε:

  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά δικαιώματα

  • Επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και για όσο καιρό διαρκεί η ανεργία

  • Επίδομα ανεργίας 600 €

  • Πλήρη κάλυψη με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους ανέργους και τις οικογένειες τους

  • Επαναφορά των ΣΣΕ, του κατώτερου μισθού στα 751€, της 13ης, 14ης σύνταξης.

Να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας στερούν επιχειρηματικοί όμιλοι – κυβερνήσεις – Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτός ο δρόμος ανάπτυξης με κριτήριο την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου που μετέτρεψε και την Πάτρα από πόλη της κλωστοϋφαντουργίας σε πόλη των ανέργων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.