Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει τις τρομοκρατικές – εκδικητικές απολύσεις δύο αγωνιστών εργαζομένων από την εταιρεία ΛΕΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.Ε.

0

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει τις τρομοκρατικές – εκδικητικές απολύσεις δύο αγωνιστών εργαζομένων, ενός εκλεγμένου συνδικαλιστή του ΔΣ της ΕΛΕΠΑ και ενός μέλους του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, από την εταιρεία ΛΕΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.Ε. λόγω της συμμετοχής τους στην απεργία ενάντια στον Νόμο – Λαιμητόμο για το ασφαλιστικό.

Οι εργοδότες κάθε κλάδου δεν θέλουν να έχουν αγωνιστές εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους. Προσπαθούν να απαλλαγούν απ αυτούς αλλά και από τα ταξικά συνδικάτα, τους αγωνιστές συνδικαλιστές, γιατί καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι η συνεπής αγωνιστική στάση και δράση μέσα στο χώρο δουλειάς μπορεί να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις ώστε, ακόμα και στις σημερινές συνθήκες, οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Συνάδελφοι,

Τέτοια περιστατικά αποδεικνύουν ότι η επίθεση ενάντια στις κατακτήσεις και τα δικαιώματα μας δεν θα έχουν τελειωμό από τους εργοδότες, αναδεικνύουν επίσης την ανάγκη ισχυροποίησης των ταξικών συνδικάτων και ομοσπονδιών ώστε να γίνουν πιο ικανά στην πάλη ενάντια σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις της εργοδοσίας.

Κανένας εργαζόμενος μόνος του

Απαιτούμε να πάρει πίσω η εργοδοσία

τις τρομοκρατικές- εκδικητικές απολύσεις

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.