Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την εργοδοσία του Ομίλου Ζούρα

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την εργοδοσία του Ομίλου Ζούρα και τις μεθοδεύσεις της με στόχο την απόλυση του συνόλου του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, όπως και κάθε κλάδου, γνωρίζουν πια καλά πόσο έχει αποθρασυνθεί η εργοδοσία και πως δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα για να μας τρομοκρατήσει και να μην θυσιάσει στο ελάχιστο τα κέρδη της.

Η κυβερνήσεις δουλεύουν για να της δίνουν αυτή τη δυνατότητα, για να της παρέχουν τους νόμους ώστε να εξαπολύει αυτή την επίθεση. Η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς είναι για ακόμα μια φορά ένα τέτοιο παζάρι εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως είμαστε αλληλέγγυοι με τους συναδέλφους και θα στηρίξουμε την προσπάθεια τους για να δικαιωθούν. Επίσης πως το ταξικό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε ένα βήμα από τον αγώνα για να μη χαθεί ούτε ένα εργατικό δικαίωμα. Όσοι έχουν σκοπό να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους και να αρπάζουν τις κατακτήσεις μας θα μας βρίσκουν ανυποχώρητα μπροστά τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το παρόν στους καθημερινούς αγώνες στο πλευρό των ταξικών συνδικάτων για να μην τους επιτρέψουμε να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο υπ.Παιδείας για την κάλυψη των κένων στα σχολεία(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε χθές στο υπ.Παιδείας από σωματεία εκπαιδευτικών με κύριο αίτημα την κάλυψη των...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Άλλο ένα βήμα στην υποχρηματοδότηση και εμπορευματοποίηση των σχολείων

Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για κατάργηση Σχολικών Επιτροπών και Δημοτικών Επιτροπών Παιδείας (ΔΕΠ) Άλλο ένα...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 4/10/2023, στις 12:30, στο Υπουργείο Οικονομικών Οι...