Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας

 

Μετά την ψήφιση της τροπολογίας που μετατρέπει σε “ιδιώνυμο” την αγωνιστική δράση γα την προστασία της λαϊκής κατοικίας, έρχονται οι εισαγγελικές αρχές με την συνδρομή της αστυνομίας και προχωρούν σε ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τάσου Τσιαπλέ και άλλων 6 διαδηλωτών που συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στις 10/1/18.

 

Η ποινική δίωξη καθώς και η απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια σε σωματεία που διαμαρτύρονταν για τις κατασχέσεις λαϊκών κατοικιών σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει να χτυπήσει με κάθε τρόπο το εργατικό – λαϊκό κίνημα, για να εξασφαλίσει την κερδοφορία των τραπεζικών ομίλων. Η ποινικοποίηση και η καταστολή είναι το δόγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την “δίκαιη ανάπτυξη”

 

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν εκφοβίζεται, δεν κάνει βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματά του για «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, για την κατάργηση όλων των αντιλαϊκών νόμων και μέτρων.

 

Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας που έχει εξαπολύσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Καλούμε σε επαγρύπνηση και αγωνιστική δράση το επόμενο διάστημα. Να μας βρουν μπροστά τους. Για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων μας, την προστασία της λαϊκής κατοικίας, για αυξήσεις σε μισθούς – συντάξεις.

 

Εμπρός λαέ ξεσηκωμός Κάτω τα χέρια απ’ του λαού το βιός!

Comments are closed.