Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου – Χάρτου καταγγέλλει την εργοδοσία της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΓΑ η οποία αντί να πληρώσει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους απάντησε με ανταπεργία (ΛΟΚ-ΑΟΥΤ)

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καταγγέλλει την εργοδοσία της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΓΑ η οποία αντί να πληρώσει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους απάντησε με ανταπεργία (ΛΟΚ-ΑΟΥΤ) στην απόφασή τους να τα διεκδικήσουν αγωνιστικά.

Με αυτόν τον τρόπο η εργοδοσία θέλει να τιμωρήσει τους εργαζόμενους που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι, να τους τρομοκρατήσει για να αποδεχτούν σαν δεδομένη  αυτή την κατάσταση.

Δεν τους φτάνουν οι δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν όλες σχεδόν τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, θέλουν να επικρατήσει «άκρα του τάφου σιωπή» σε κάθε χώρο δουλείας. Προετοιμάζουν το έδαφος για το νέο νόμο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που θα χτυπά την συνδικαλιστική δράση.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΒΓΑ και καλούμε κάθε σωματείο έμπρακτα να κάνει το ίδιο.  Είμαστε σίγουροι ότι με τον αγώνα τους δίπλα στο σωματείο τους θα σπάσουν την εργοδοτική τρομοκρατία και τους εκβιασμούς, θα είναι νικητές.

 

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

 ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΒΓΑ

ΤΟ ΛΟΚ ΑΟΥΤ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

 

Η Διοίκηση

 

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...