Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Χάρτου καταδικάζει το Ισραήλ για τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καταγγέλλει και καταδικάζει το Ισραήλ για τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, στη λωρίδα της Γάζας, που συνεχίζεται μέρες τώρα με αμείωτη ένταση, ξεπερνώντας οι νεκροί τους 530 και πάνω από 4.000 χιλ. οι τραυματίες.

Αυτοί που οπλίζουν και ενθαρρύνουν  τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού πολλά χρόνια τώρα, είναι οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, η Ε.Ε. Οι ιμπεριαλιστές είναι αδίστακτοι μπροστά στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών και οικονομικών συμφερόντων τους στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο που ανταγωνίζονται για την αρπαγή ή τη μοιρασιά του πλούτου των λαών. Δε διστάζουν να αιματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Η Ελληνική κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη με τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ισραήλ, με το κράτος τρομοκράτη των λαών της περιοχής και με τη σημερινή της στάση των ίσων αποστάσεων, εξισώνει το θύτη με το θύμα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τα σωματεία, να καταδικάσουν τη σφαγή από το Ισραήλ του Παλαιστινιακού λαού. Να δείξουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό.

Απαιτούμε από την Ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την τακτική των ίσων αποστάσεων και να καταγγείλει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ισραήλ.

 

Αγωνιστικά

Περισσότερα

Το πρόγραμμα του webradio την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Ακούστε αύριο στο webradio του ΠΑΜΕ στις 6μμ την εκπομπή του Κλαδικού Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων...

Συνδικάτο Εργατ/λων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου: Επιστολή για κοινοποίηση στάσης εργασίας του συνδικάτου στις 30 Νοεμβρίου

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδικάτου σε συνεδρίασή του αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας...

Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Διεκδικούμε δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους!

Στηρίζουμε την 48ωρη απεργία της Ομοσπονδίας γιατρών στις 29 και 30 Νοέμβρη. Χαιρετίζουμε τον...