Η αλληλεγγύη για τον λαό της Κεφαλονιάς συνεχίζεται

0

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης  μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, με αφορμή την παράδοση από το ΠΑΜΕ των υλικών που συγκεντρώθηκαν από τα ταξικά σωματεία για να εκφραστεί η έμπρακτη αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς.

Στις ομιλίες τους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης και ο Γιάννης Πάσουλας, από το ΠΑΜΕ, τόνισαν την αναγκαιότητα της εργατικής αλληλεγγύης για την αγωνιστική ανάταση των πληγέντων λαϊκών στρωμάτων.

 Μόνο η ταξική βοήθεια από εργάτη σε εργάτη είναι ειλικρινής και δεν μεταφράζεται σε ελεημοσύνη και ψεύτικο ενδιαφέρον. Επίσης αναφέρθηκε η ανάπτυξη του αγώνα μέσα από τις επιτροπές που έχουν στηθεί στο νησί από τους φορείς και ότι η βοήθεια χρειάζεται να παρέχεται συνεχώς και σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Και από τους δύο ομιλητές αναδείχθηκε ως κύριος υπεύθυνος η πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που αφήνουν απροστάτευτο το λαό για να προστατεύουν τα κέρδη των μονοπωλίων.

 Τέλος τονίστηκε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί καθώς πλήθος σωματείων, Εργατικών Κέντρων και φορέων ανταποκρίνονται στο κάλεσμα ταξικών φορέων του νησιού.

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.