Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει την ναζιστική Χρυσή Αυγή.

Δημοσιεύτηκε στις

Αφορμή είναι η συμμετοχή της εγκληματικής οργάνωσης σε γιορτή της Πακιστανικής Πρεσβείας, μετά από πρόσκληση του ίδιου του Πρέσβη (!!!).

Τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής από την μια δέρνουν και στέλνουν στα νοσοκομεία κατατρεγμένους εργάτες μετανάστες, που η φτώχεια στην πατρίδα τους, τους ανάγκασε να φύγουν και να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη και από την άλλη χαριεντίζονται με την εξουσία, με τους εκπροσώπους των κυβερνήσεων που ευθύνονται, μαζί με την αστική τάξη για την φτώχια και το διωγμό των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων. Χτυπούν τους εργάτες και κάνουν τα γλυκά μάτια στους εκπροσώπους αφεντικών και κυβερνήσεων

Τέτοιες συναντήσεις επιβεβαιώνουν ότι οι ναζί εγκληματίες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τα αφεντικά και τα επιτελεία τους, σε αντίθεση με την εργατική τάξη και τη φτωχολογιά. Τα ίδια κάνουν και αλλού, όπως στο λιμάνι του Πειραιά που από την μία προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τα σωματεία που παλεύουν για υπογραφή συμβάσεων εργασίας, και από την άλλη ζητάνε στην Βουλή κι άλλες φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές.

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι οι φασίστες είναι τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου. Είναι στην ίδια όχθη με όσους υπηρετούν τον καπιταλισμό και απέναντι από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Μπλόκο στους δολοφόνους-ναζί Χρυσαυγίτες σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονία!

Αγώνας ενάντια στο σύστημα που τους εκτρέφει!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

 

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Αποκλειστικά δωρεάν και σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για το λαό μας!

           Η κυβέρνηση της ΝΔ στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα την πολύπαθη υγεία του λαού...

Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής: Να αποσυρθεί άμεσα αυτό το τερατούργημα!

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει το τελειωτικό χτύπημα στη Δημόσια Υγεία. Το νομοσχέδιο...