Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου : Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο 31 Μάρτη

Δημοσιεύτηκε στις

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, επαγγελματίες,

νέοι, γυναίκες όλοι στο

 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΗ

6:30μμ ΛΑΥΡΙΟ στο ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καλεί σε συλλαλητήριο ενάντια στους προωθούμενους σχεδιασμούς για την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Η πρόταση Κατρούγκαλου που χτυπά την καρδιά της κοινωνικής ασφάλισης, ετοιμάζεται να έρθει σε ακόμα χειρότερη μορφή μετά την διαπραγμάτευση.

Σε αυτές τις συνθήκες της γενικευμένης επίθεσης του αντιπάλου χρειάζεται μαζική, αποφασιστική απάντηση. Απαιτείται οργάνωση του προλεταριακού στρατού, για να απαντήσουμε με πόλεμο στον πόλεμο που δεχόμαστε. Για το κεφάλαιο τα μετρα αυτά που προωθεί η κυβέρνηση, η ΕΕ, οι μηχανισμοί τους, είναι αναγκαία για την συνεχίσει της κερδοφορίας τους, για να αντέξουν τον ανταγωνισμό, να κρατήσουν τα μερίδια της αγοράς. Για εμάς είναι αναγκαίος ο αγώνας για να υπερασπιστούμε την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Σε αυτόν τον πόλεμο, με το στρατόπεδο των αδικημένων, πρέπει να βρεθεί η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, οι εργάτες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι γυναίκες, οι νέοι, σε αντιμονοπωλιακή-αντικαπιταλιστική πορεία.

Έχουμε την δύναμη πρέπει να την δοκιμάσουμε. Η ιστορία απόδειξε πολλές φορές ότι μπορούμε.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΗ 6:30μμ

ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων : Αποφάσεις Πανελλαδικής Γραμματείας

Πιο αισιόδοξοι, πιο δυνατοί μετά την επιτυχία της μεγαλιώδους απεργίας και των συλλαλητηρίων στις...

Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας: Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση “Αλληλεγγύη στα παιδιά του Πολέμου και της Προσφυγιάς”

H Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας με την υποστήριξη του Εικαστικού Συλλόγου Βόλου διοργανώνει για δεύτερη...

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας: 17 Μάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, μετά από αίτημα του ΝΤ ΑΔΕΔΥ, σωματείων...