Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου: Πρόταση για 48ωρη Απεργία

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο, η ευρεία σύσκεψη του Εργατ/κού Κέντρου για την εκτίμηση των έως τώρα κινητοποιήσεων και προοπτική κλιμάκωσης, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Η συζήτηση και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων, των Διοικητικών Συμβουλίων, ανέδειξαν την έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και όλοι διατράνωσαν την θέληση τους για κλιμάκωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Ζ. ανακοίνωσε την, ομόφωνη, απόφασή του για 48ωρη απεργία, αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή και κάλεσε τα σωματεία που συμμετείχαν να πάρουν αποφάσεις για την 48ωρη.

Επίσης κάλεσε όλα τα σωματεία να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στις 7:30 στο Εργατ/κό Κέντρο.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν:

Σωματείο Ξεν/λων, Δικηγορικός Σύλλογος, Επιτροπή Αγροτών Μπλόκου Λούμπας, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ζακύνθου, Σύνδεσμος Οικοδόμων Ζακύνθου, Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου, ΕΛΜΕΖ, Ομοσπονδία ΕΒΕ, Σύλλογος Λογιστών, Οικονομικό Επιμελητήριο, Σωματείο Συνταξιούχων, Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, Σωματείο Εργαζομένων ΚΤΕΛ, Σωματείο ΕΕΤΕΜ, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Εμπορικός Σύλλογος, Σωματείο Υδραυλικών, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σωματείο ΕΤΕ -ΔΕΗ, Σωματείο Εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς, Σύλλογος Εργαζομένων ΔΟΥ, Σύλλογος διπλωματούχων Μηχανικών, Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων και Συναφών Επαγγελμάτων, Σωματείο Εργαζομένων ΚΕΔΗΖ.

 

Από τη Διοίκηση

 

 

Περισσότερα

Παρέμβαση του Σ. Πουλικόγιαννη στον «Αθήνα 98,4» για την απεργία 30 Οκτώβρη

Στη Διεθνή Ημέρα Δράσης των λιμενεργατών την Παρασκευή 30 Οκτώβρη, με αγωνιστικές, απεργιακές κινητοποιήσεις...

Για το νέο σιδηροδρομικό έγκλημα στην Ισπανία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του νέου πολύνεκρου...

Η εταιρεία των Τεμπών σέρνει στα δικαστήρια τα σωματεία των σιδηροδρομικών για την απεργία στις 30 Οκτώβρη

Η Hellenic Train που, μαζί με το κράτος και τις κυβερνήσεις που ιδιωτικοποίησαν και...