Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου: Αλληλεγγύη στον Αγώνα των Ναυτεργατών

0

Εργαζόμενοι -εργαζόμενες,

Το Διοικητικό συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των ναυτεργατών.

Οι ναυτεργάτες διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας καθώς και κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Αιτήματα δίκαια, που διεκδικούν όλοι οι κλάδοι, το σύνολο της εργατικής τάξης της χώρας μας, κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές και τους μνημονιακούς νόμους που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις που υπηρετούν

την μεγαλοεργοδοσία και την Ε.Ε.

Οι ναυτεργάτες έχουν απέναντι τους την κυβέρνηση και τους εφοπλιστές, όλο τον προπαγανδιστικό τους μηχανισμό που επιδιώκουν να συκοφαντήσουν τον αγώνα τους και να δημιουργήσουν κλίμα κοινωνικού αυτοματισμού.

Στην προσπάθειά τους να διαιρέσουν τους εργαζόμενους και να μας βάλουν τον έναν απέναντι στον άλλο, η απάντηση πρέπει να είναι η στήριξη της απεργίας των ναυτεργατών και η καθολική μαζική συμμετοχή όλων στην απεργία, και την απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Μάη στις 10.30π.μ. στο παλιό Εργατικό Κέντρο και την Πέμπτη 18 Μάη (την ώρα που ψηφίζεται στη βουλή το 4ο Μνημόνιο) συλλαλητήριο στις 7.30μ.μ. στην Νομαρχία.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Από τη Διοίκηση

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.