Εργατικό Κέντρο Φωκίδας : Κήρυξη 24ωρης απεργίας την ημέρα που θα φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φωκίδας αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας την ημέρα που θα φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα αντεργατικά μέτρα για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης. Ανάμεσα στα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα περιλαμβάνεται και το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία θέλοντας έτσι η κυβέρνηση να δώσει για λογαριασμό των βιομηχάνων και των μεγαλοεπιχειρηματιών ένα σημαντικό πλήγμα στην οργάνωση των εργατικών αγώνων και των εργατικών διεκδικήσεων.

Καλούμε τα σωματεία να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή και οργάνωση της απεργίας ώστε μπει φρένο στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Περισσότερα

Παρέμβαση του Σταύρου Χρηστίδη στο parapolitika.gr, με αφορμή το νέο εργοδοτικό έγκλημα

Σταύρος Χρηστίδης στο parapolitika.gr: «Νεκροί και σακατεμένοι εργάτες – Δεν επαρκούν οι έλεγχοι» Η φονική...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας: Συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα στη πλωτή γέφυρα Λευκάδας

ΠΛΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑ ΕΞΑΗΜΕΡΑ & ΤΑ ΕΦΤΑΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας: Για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα Εξαμίλια

Η έκρηξη και η πυρκαγιά σε εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας ξυδιού στα Εξαμίλια Κορινθίας,...