Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κυβέρνηση να ψάξει αλλού για κομπάρσους!

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου θιασώτης στην «αναπτυξιακή» φιέστα κυβέρνησης και Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου δεν πρόκειται να γίνει!

 Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα των εργαζομένων των νησιών μας, αφού η ίδια τα δημιούργησε (μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανυπαρξία Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, πλειστηριασμοί και κατασχέσεις, διακοπές ρεύματος, εγκλωβισμένοι πρόσφυγες κλπ).

 Το ΕΚΣ δημόσια διατυπώνει τα αιτήματα των εργαζομένων και τα διεκδικεί με αγώνες.

 Δεν έχουμε κανένα λόγο να συμμετέχουμε σε και κλεισμένων των θυρών συναντήσεις με «αντιπροσωπεία απ’ το Μαξίμου» που θα κάνει δήθεν ότι συμπάσχει με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους του νομού μας και θα μας τάξει «ανάπτυξη».

 Η «ανάπτυξή» τους εξυπηρετεί τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρήσεων και όχι τις ανάγκες της εργατικής τάξης και του λαού! Στηρίζεται σε μισθούς και μεροκάματα ψίχουλα, πετσοκομμένες συντάξεις και τσακισμένα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

 

Απάντησή μας είναι οι Πρωτομαγιάτικες Συγκεντρώσεις

την Τρίτη 10 το πρωί στο ΕΚΣ, στο Βαθύ και

στις 12 το μεσημέρι στην Ικαρία, στο Χριστό Ραχών

 

 

Περισσότερα

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: 28 Σεπτέμβρη Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας στις 15:00

Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη, στις 15:00 Οι πρόσφατες εξελίξεις και η...

Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Κινητοποίηση στη Neotex για την ανάκληση απόλυσης

Εργαζόμενοι στην ΝΕΟΤΕΧ, Το Σωματείο μας καταγγέλλει την εργοδοσία της ΝΕΟΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε. η οποία δρώντας...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Τα προβλήματα της Καθαριότητας δεν λύνονται με περισσότερη πίεση στους εργαζόμενους

Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Η παράσταση...