Εργατικό Κέντρο Πειραιά : Λέμε ξεκάθαρα ότι αυτές οι ενέργειες ποινικοποίησης και καταστολής δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν το ταξικό κίνημα.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ψήφιση της τροπολογίας που μετατρέπει σε «ιδιώνυμο» την αγωνιστική δράση για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και έρχονται οι εισαγγελικές αρχές με την συνδρομή της αστυνομίας και προχωρούν σε ποινική δίωξη σε βάρος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και άλλων 6 διαδηλωτών που συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στις 10.1.2018.

Η ποινική δίωξη καθώς και η απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής πριν λίγες μέρες ενάντια σε σωματεία που διαμαρτύρονταν για την κατάσχεση λαϊκών κατοικιών σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει να χτυπήσει με κάθε τρόπο το εργατικό λαϊκό κίνημα για να εξασφαλίσει την κερδοφορία των τραπεζικών ομίλων.

Λέμε ξεκάθαρα ότι αυτές οι ενέργειες ποινικοποίησης και καταστολής δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν το ταξικό κίνημα.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να καταδικάσουν αυτή την τακτική της κυβέρνησης, τις διώξεις του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των άλλων 6 διαδηλωτών.

Καλούμε σε ένταση τον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Προστασία τις λαϊκής κατοικίας με νόμο

 

Η Διοίκηση

Comments are closed.