Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας: Όλοι στο Συλλαλητήριο 17 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας, μαζί με δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, σωματεία από κάθε κλάδο σε όλη τη χώρα με πάνω από 400 συνδικαλιστικές οργανώσεις, συντονιζόμαστε, διεκδικούμε με ανυποχώρητο αγώνα την κατάργηση των αντεργατικών νόμων των τελευταίων ετών, την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων εργασίας.

Στις 17 Οκτώβρη θα είμαστε και εμείς στο δρόμο για να απαιτήσουμε την επαναφορά και υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, την αναπλήρωση των απωλειών μας!

Όλοι στο Συλλαλητήριο τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη

στις 6.30 μ.μ. στον Άη Μηνά

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους και σωματεία της Λευκάδας να πάρουν αποφάσεις στήριξης του σχέδιου νόμου για τις ΣΣΕ και να συμπορευτούν στον αγώνα για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές.

Για την οργάνωση των αγώνων που έχουμε μπροστά μας καλούμε τα εργατικά σωματεία του νομού, των αυτοαπασχολουμένων, των συνταξιούχων, τους άνεργους, τους αγρότες σε σύσκεψη – συζήτηση την Κυριακή 16/10 στις 7:00 μμ στην αίθουσα του Εργατικό Κέντρο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις ελλείψεις στα φάρμακα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ελλείψεις σε μια σειρά φάρμακα, πολλά...