Εργατικό Κέντρο Λάρισας : Εργαζόμενοι της Πάτρας είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας για ένα Εργατικό Κέντρο των εργατών και όχι παραμάγαζο της εργοδοσίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, χαιρετίζει την δυναμική και αγωνιστική στάση των ταξικών συνδικάτων και εργατών της Πάτρας, με την οποία απέτρεψαν την πραγματοποίηση ενός ακόμα «συνεδρίου» εκτεταμένης νοθείας και παραχάραξης της θέλησης των εργατών, από τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, με επικεφαλής την ΠΑΣΚΕ και την συνδρομή της αστικής δικαιοσύνης, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, προκειμένου να συνεχίσουν να το κρατούν σε ρόλο υπονομευτή της πάλης των εργατών και στήριγμα εργοδοτών και κυβερνήσεων.

Η αποφασιστική αυτή στάση των ταξικών συνδικάτων και των εργατών της Πάτρας, ενάντια στην άλωση του ΕΚΠ με νοθείες και απάτες από τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, αποτελεί παράδειγμα για το πως οι εργάτες πρέπει να υπερασπίζονται τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους.

Οι εργατοϋπάλληλοι χρειάζονται συνδικάτα μαζικά, μαχητικά ταξικά προσανατολισμένα που να υπερασπίζονται τα ταξικά τους συμφέροντα και όχι υποταγμένα στην εργοδοσία και τις αστικές κυβερνήσεις. Γι’ αυτό πρέπει να απομονώσουν και με την ψήφο τους και με την δράση τους, τους μηχανισμούς εργοδοσίας και κυβερνήσεων.

Εργαζόμενοι της Πάτρας είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας για ένα Εργατικό Κέντρο των εργατών και όχι παραμάγαζο της εργοδοσίας και των αστικών κυβερνήσεων!

Περισσότερα

Εργατικά Σωματεία και φορείς Μενιδίου: Πλειστηριασμός σπιτιού στο Μενίδι, κινητοποίηση αύριο 7 Δεκέμβρη στις 9πμ στην do Value

Ακόμα μια εργατική οικογένεια αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της στο Μενίδι...

Ψήφισμα Σωματείων Κλάδου Τροφίμων για τις απολύσεις στην εταιρεία AVRAMAR

Τα σωματεία που υπογράφουμε καταγγέλλουμε τη στάση της εργοδοσίας της AVRAMAR ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ που επιχειρεί...

Κλαδικό Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών νομού Ιωαννίνων: Αποτελέσματα εκλογών

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας διοίκησης και αντιπροσώπων σε Ομοσπονδία και Εργατικό Κέντρο...