Πραγματοποιήθηκε με παλμό και μαζικότητα η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με παλμό και μαζικότητα η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατ/κού Κέντρου και των σωματείων μελών του.

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους που απέργησαν και έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση και όλους όσους με τη συμμετοχή τους τίμησαν τους εργατικούς αγώνες , τους νεκρούς και τις θυσίες όχι μόνο των εργατών του Σικάγο αλλά όλους τους εργαζόμενους διαχρονικά που πάλεψαν για να κερδηθούν δικαιώματα για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και πολέμους.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου,η Σαϊτανίδου Αλέκα και από την Επιτροπή Ειρήνης Ζακύνθου ο Γιώργος Αλιάζης ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Πρόεδρος του Εργατ/κού Κέντρου Κωνσταντίνου Γιώργος.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Για τους απεργούς πείνας και τα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Για πάνω από μια δεκαετία, στα κτίρια των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας ζουν 400...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Να ανακληθούν οι απολύσεις και να μην γίνουν άλλες

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Τύπου και  Χάρτου καταγγέλλει τις απολύσεις που έγιναν στην εταιρεία Veridos...

Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ: Ανακοίνωση για το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα στον ΔΕΔΔΗΕ

ΝΕΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΔΔΗΕ ! ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...