Εργατικό Κέντρο Αγρινίου : Κάλεσμα για το Συλλαλητήριο στις 21 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε.ΚΑ. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους συνταξιούχους , τη νεολαία και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα του νομού να συμβάλουν για την επιτυχία του συλλαλητηρίου τη Τρίτη 21 Φλεβάρη σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας και να δώσουν αγωνιστικό παρών στη συγκέντρωση στις 7:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Καμιά επανάπαυση , καμιά αναμονή , ετοιμάζουν καινούργια μέτρα που θα μας κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη . Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια , τη μίζερη ζωή για να κερδίζουν τα μονοπώλια .

Η κυβέρνηση σπέρνει πάλι ψέματα και αυταπάτες. Έχουμε πικρή πείρα από τις περίφημες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη . Κυβέρνηση- κουαρτέτο – κεφάλαιο δεν πρόκειται να βάλουν τέλος στην αντιλαϊκή επίθεση που έχουν εξαπολύσει απέναντι στην ε.τ. και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα .Πρέπει εμείς να μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους δυναμώνοντας τη συμμαχία εργατών- μικροαγροτών- μικροΕΒΕ και να περάσουμε στην αντεπίθεση ενάντια συνολικά στην πολιτική της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας .

Δε θα επιτρέψουμε να γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Οργανώνουμε την πάλη μας συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία μας , συλλόγους μας , λαϊκές επιτροπές.

ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Τρίτη 21 Φλεβάρη ώρα 7:00 μ.μ.

στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζ. Υπ. Γεωργίας – Σύλλογος Εργαζ. Υπ. Γεωργίας Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 1μ.μ. στη Βουλή

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 1/12 12.00-ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ 1...

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θριασίου: Άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για την ακύρωση των αναστολών εργασίας

Άμεση εφαρμογή της απόφαση του Γ τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας για την ακύρωση των...

Συνδικάτο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Αττικής και Περιχώρων:Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ -ΕΚΤΡΩΜΑ   ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ  Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για...