Εργατικό Κέντρο Αγρινίου : Κάλεσμα για το Συλλαλητήριο στις 21 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε.ΚΑ. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους συνταξιούχους , τη νεολαία και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα του νομού να συμβάλουν για την επιτυχία του συλλαλητηρίου τη Τρίτη 21 Φλεβάρη σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας και να δώσουν αγωνιστικό παρών στη συγκέντρωση στις 7:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Καμιά επανάπαυση , καμιά αναμονή , ετοιμάζουν καινούργια μέτρα που θα μας κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη . Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια , τη μίζερη ζωή για να κερδίζουν τα μονοπώλια .

Η κυβέρνηση σπέρνει πάλι ψέματα και αυταπάτες. Έχουμε πικρή πείρα από τις περίφημες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη . Κυβέρνηση- κουαρτέτο – κεφάλαιο δεν πρόκειται να βάλουν τέλος στην αντιλαϊκή επίθεση που έχουν εξαπολύσει απέναντι στην ε.τ. και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα .Πρέπει εμείς να μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους δυναμώνοντας τη συμμαχία εργατών- μικροαγροτών- μικροΕΒΕ και να περάσουμε στην αντεπίθεση ενάντια συνολικά στην πολιτική της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας .

Δε θα επιτρέψουμε να γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Οργανώνουμε την πάλη μας συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία μας , συλλόγους μας , λαϊκές επιτροπές.

ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Τρίτη 21 Φλεβάρη ώρα 7:00 μ.μ.

στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Η PEOPLECERT απολύει, τρομοκρατεί και εμποδίζει την συνδικαλιστική δράση

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ PEOPLECERT ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Να Παρθούν Τώρα...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα

Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα Να σημάνει παντού συναγερμός....

Σωματεία – Φορείς Έβρου: Σύσκεψη 8 Δεκεμβρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7μ.μ.στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΒΡΟΥ Τρεις μήνες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο νομό...