Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του στον αγωνιζόμενο ηρωικά Παλαιστινιακό λαό

Δημοσιεύτηκε στις

Το Ε . Κ. Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής τις νέες δολοφονικές επιθέσεις, τις προηγούμενες μέρες, του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό . Το νέο έγκλημα είναι συνέχεια του εγκλήματος που είχε σαν αποτέλεσμα 130 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες Παλαιστίνιους στα εγκαίνια της Αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ , έχοντας τη στήριξη των ιμπεριαλιστικών κέντρων Η.Π.Α- ΝΑΤΟ- Ε.Ε. κλιμακώνει επικίνδυνα την εγκληματική του δράση στην περιοχή.

Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει επίσης τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που διαφημίζει τη συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ . Έχει τεράστιες ευθύνες, μαζί δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό , συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την υλοποίηση των σχεδίων των ιμπεριαλιστών , είναι συνένοχοι στο σφαγείο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΙΣΡΑΗΛ στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο .

Το Ε.Κ.Α. και τα ταξικά σωματεία , συνολικά το ταξικό κίνημα της περιοχής , εκφράζουμε , για μια ακόμα φορά, την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μας στον αγωνιζόμενο ηρωικά Παλαιστινιακό λαό. Είμαστε στο πλευρό τους.

Με την αποφασιστική μας πάλη μπορούμε να βάλουμε φραγμό στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των κυβερνήσεων που τα στηρίζουν.

ΤΟ Δ.Σ

Περισσότερα

Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμου Φυλής: Απαιτούμε την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από την Καραϊβική

Το ΔΣ της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμου Φυλής καταδικάζει τη στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: Όλοι 12 Γενάρη στα Δικαστήρια

Πάρτε πίσω την άδικη και εκδικητική συνδικαλιστική απόλυση του προέδρου του προσωρινού ΔΣ του...

Σωματείο ΔΕΛΤΑ Ν. Αττικής: Όλοι στην απεργία 13 Γενάρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ 12 ΓΕΝΑΡΗ 23:00μμ-ΛΗΞΗ...