Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ –ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

0

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καταγγέλλει την εργοδοσία της UP – PRESS όπου ανακοίνωσε την Πέμπτη 28 Ιουλίου το σταμάτημα της παραγωγής και την απόλυση των εργαζομένων και του Προέδρου του συνδικάτου τύπου και χάρτου που είναι και συγχρόνως και Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Η απόφαση της εργοδοσίας να απολύσει τον συνάδελφο Γ. Γραμματέα και Πρόεδρο του συνδικάτου έτσι ώστε να μην βρίσκεται στον χώρο δουλειάς πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορέσει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους για να δεχθούν χωρίς αντιδράσεις τις απολύσεις αλλά και ότι άλλο ενάντια τους θέλει να επιβάλει, χρησιμοποιώντας όλο το αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο που έχουν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις ενάντια στους εργαζόμενους και προς το συμφέρον των εργοδοτών, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να δυναμώσει τον αγώνα και την αλληλεγγύη των εργαζομένων απέναντι σε τέτοιες πρακτικές που σκοπό τους έχουν να απαλλαγούν από συνδικαλιστές που πρωτοστατούν στον αγώνα για τα δίκαια των εργαζομένων.

Το Ε.Κ. Κ.-Ι. απαιτεί από την εργοδοσία της UP-PRESS καθώς και από την εργοδοσία της IN PAPER & PRINT η οποία αγόρασε το κομμάτι της παραγωγής να διασφαλίσουν όλες τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Να πάρουν πίσω όλες τις απολύσεις.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους απολυμένους συναδέλφους μας και στον Γ. Γραμματέα της Ομοσπονδίας τύπου και χάρτου.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.