Τετάρτη, 10 Αυγούστου

ΕΚ Λαυρίου: Με Επιτυχία Δόθηκε Η Τριήμερη Απεργιακή Μάχη-Συνεχίζουμε!!

0

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους που απέργησαν τις τρεις ημέρες που δόθηκε μια μεγάλη μάχη ενάντια στο Νόμο-λαιμητό.

Οι περιφρουρήσεις σε μεγάλα εργοστάσια, στα Λιμάνια στις κατασκευές, οι μεγάλες συγκεντρώσεις και τις τρεις ημέρες στο Κέντρο της Αθήνας, έδωσαν την απάντηση στην Κυβέρνηση, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στην συνείδηση των εργαζομένων το νομοσχέδιο που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση και να ψηφιστεί θα μείνει στα χαρτιά. Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους της Λαυρεωτικής που συμμετείχαν μαζικά και στις 4 συγκεντρώσεις (3 στην Αθήνα και 1 σήμερα το απόγευμα στο Λαύριο).

Συνεχίζουμε αταλάντευτα στον δρόμο συγκέντρωσης δυνάμεων στην ταξική γραμμή πάλης για νικηφόρες μάχες, για την τελική νίκη. Σήμερα δώσαμε μια μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται.

Η σημερινή απεργιακή μάχη που έγινε και ο γιορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς, έφερε στην επικαιρότητα τα συνθήματα της ματωμένης πρωτομαγιάς του Σικάγο, 8 ώρες εργασία, 8 ώρες ελεύθερο χρόνο, 8 ώρες ανάπαυση. Συνεχίζουμε στον δρόμο που χάραξαν οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας, για την βελτίωση της θέσης της εργατικής τάξης, για την απελευθέρωσή της από τα δεσμά της εκμετάλλευσης.

Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά!

Ζήτω η παγκόσμια εργατική τάξη!

Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.