Δράσεις συνδικάτων για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των Συνδικάτων για το μέτωπο των Συλλογικών Συμβάσεων έχουν ήδη ανακοινωθεί οι παρακάτω συλλογικές διαδικασίες (Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, εξορμήσεις, κινητοποιήσεις):

  1. Για την απεργία στις 29 Μάρτη από τον κλάδο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών αποφάσεις έχουν πάρει:

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Λάρισας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας

Σωματείο ΕΒΓΑ

Σωματείο ΤΑΣΤΥ

Σωματείο ΑΜΣΤΕΛ

Σωματείο ΝΗΡΕΑΣ Θεσπρωτίας

Σωματείο ΝΗΡΕΑΣ Εύβοιας

  1. Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων και Συναφών Χώρων

Σύσκεψη τη Δευτέρα 19 Μάρτη στις 5μ.μ.

  1. Λαμία:

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Μάρτη μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λαμίας μαζί με στελέχη του ΠΑΜΕ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών θα επισκεφτούν εργοστάσια και χώρους δουλειάς στην περιοχή της Λοκρίδας, της Ανατολικής Φθιώτιδας και της ΒΙΠΕ Λαμίας. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα:

Τη Δευτέρα 12 Μάρτη περιοδεία κλιμακίων σε εργοστάσια και ιχθυοκαλλιέργειες της περιοχής της Λοκρίδας. Στις 13.30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, ενώ στις 17.30 θα διεξαχθεί σύσκεψη εργαζομένων στη Λάρυμνα.

Την Τρίτη 13 Μάρτη περιοδεία κλιμακίων σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς της Ανατολικής Φθιώτιδας και της ΒΙΠΕ Λαμίας. Στις 17.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Διάκου στη Λαμία, ενώ στον ίδιο χώρο στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εκπροσώπων σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων.

  1. Λάρισα:

Σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου με τα Σωματεία την Πέμπτη 15 Μάρτη στις 7μ.μ.

 

Comments are closed.