Διαδήλωση για την εργατική Πρωτομαγιά στην Αυστραλία

Δημοσιεύτηκε στις

Πρωτομαγιάτικη διαδήλωση στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία το πρωί της Κυριακής 3 Μαίου 2015. Στην πορεία, μαζί με όλα τα εργατικά συνδικάτα της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας του Σίδνεϊ Αυστραλίας, συμμετείχε και ο Ελληνικός Εργατικός Σύνδεσμος «ΑΤΛΑΣ» με δικό του πανό.

Μετά την Πρωτομαγιάτικη πορεία έγινε εκδήλωση στο κτίριο του συνδέσμου «ΑΤΛΑΣ» όπου προβλήθηκε βίντεο, με την συμμετοχή του Εργατικού Συνδέσμου «ΑΤΛΑΣ» στην Εργατική Πρωτομαγιά του 1990, στο Σίδνεϊ Αυστραλίας.

Την ημέρα της 1ης Μάη, τα εργατικά συνδικάτα της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας πραγματοποίησαν εκδήλωση τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Ελληνικός Εργατικός Σύνδεσμος «ΑΤΛΑΣ».

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Γκότσης, Βετεράνος λιμενεργάτης συνδικαλιστής του MUA (MaritimeUnionofAustralia) SydneyBranch, πρόεδρος του Ελληνικού Εργατικού Συνδέσμου «ΑΤΛΑΣ» και επίτιμος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτομαγιάς του Σίδνεϊ.

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον ιστορικό ηγέτη των Παλαιστινιακών Συνδικάτων Χαινταρ Ιμπραχίμ

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του ιστορικού ηγέτη της...

Αλληλεγγύη στην απεργία των εργαζόμενων στις αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ

Αλληλεγγύη στην απεργία των εργαζόμενων στις αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την...

Αλληλεγγύη στον λαό και τους εργαζόμενους του Μαρόκο

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια...