Δελτίο Τύπου του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας για τις αρχαιρεσίες

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Γενικές Συνελεύσεις των Παραρτημάτων του Συνδικάτου, στις οποίες έγινε ουσιαστική συζήτηση με τους συναδέλφους, για τα ζητήματα του κλάδου, για την οργάνωση του αγώνα μας με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας, μπροστά και στα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Επιβεβαιώθηκε η συμφωνία των συναδέλφων με την ταξική γραμμή του Συνδικάτου και με τις αποφάσεις της κεντρικής εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Ακόμα, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ύστερα από σύγκληση της, αποφάσισε:

Οι αρχαιρεσίες να πραγματοποιηθούν 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30 Νοέμβρη και 1 Δεκέμβρη 2017, τα πρωινά 7.00-15.00 σε χώρους δουλειάς και τα απογεύματα στα γραφεία του Συνδικάτου και στις έδρες των Παραρτημάτων μας, ώρες 5-9 μ.μ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις εκλογές του Συνδικάτου μας, δείχνοντας έτσι πως η καλύτερη απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης να χτυπήσει το δικαίωμά μας στην απεργία, στην οργάνωση αγώνων και διεκδικήσεων, είναι το δυνάμωμα και η μαζικοποίηση του Συνδικάτου. Και μ’ αυτόν τον τρόπο θα αναδειχτεί ότι οι οικοδόμοι, όχι μόνο δεν απομακρύνονται από τον οργανωμένο αγώνα, αλλά αντίθετα συσπειρώνονται και επιβεβαιώνουν και με την ψήφο τους ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν οργανωμένα μέσα από τις γραμμές του Συνδικάτου.

 

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 9 Μάρτη αποκριάτικο πάρτι στις 9μμ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργανώνουμε με το Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού στα...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 – 5/4/2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 - 5/4/2024 - Φουαγιέ Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας  Η...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ελασσόνας: Για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 28 Φλεβάρη ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε...