Για τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών

Δημοσιεύτηκε στις

Οι «συμβιβασμοί» που αναφέρει ο Υπουργός Οικονομικών ανά την υφήλιο δείχνει ξεκάθαρα το νόημα που δίνει η κυβέρνηση στην έννοια της «ρήξης».  Οι συμβιβασμοί σημαίνουν μέτρα, νέες αντιλαϊκές συμφωνίες και συνέχεια της εξαθλίωσης.

 Το πραγματικό νόημα της ρήξης το δίνει το σύνθημα της φετινής εργατικής πρωτομαγιάς, δηλαδή αγώνας και ανατροπή για έναν δρόμο χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία. Αγώνας ενάντια στους εκμεταλλευτές μας και το πολιτικό προσωπικό τους, ανατροπή των πολιτικών που δεσμεύονται από τους κανόνες της ΕΕ, του ΔΝΤ και  των «θεσμών». 

 Σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να σταθούν και να παλέψουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, η συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία που συνεχίζει να ζει στην πρέσα.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη στο Σύνταγμα στις 10πμ.

 

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Όταν κυβέρνηση, εργοδότες και ΓΣΕΕ στήνουν show και πανηγύρια, οι εργαζόμενοι πρέπει να ανησυχούν και να οργανώνουν την πάλη τους

Η χθεσινή φιέστα στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη λεγόμενη «Κοινωνική Συμφωνία» για τις...

Απεργιακή συγκέντρωση νοσηλευτών στα Δημόσια Νοσοκομεία ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Την πρώτη απεργία εδώ και δεκαετίες πραγματοποίησαν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, Νοσηλευτές, μαίες, τραυματιοφορείς,...

Πραγματοποιήθηκαν στην Καλλιθέα και στο Ν. Ηράκλειο οι παραστάσεις με την “Αγία Ιωάννα των Σφαγείων”

Με μεγάλη συμμετοχή μελών των σωματείων συνταξιούχων ΙΚΑ ΌΑΕΕ πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις με την...