Βάρβαρη καταστολή ενάντια στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την βάρβαρη επιδρομή των δυνάμεων καταστολής ενάντια σε οικογενειάρχες που είναι μήνες απλήρωτοι και ζητούσαν να έχουν δουλειά, να έχουν μισθό για να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Η βαρβαρότητα του ξεπουλήματος των ναυπηγείων πότε στον έναν και πότε στον άλλον καπιταλιστή, η συρρίκνωση και το κλείσιμο παραγωγικών μονάδων για λογαριασμό των κεφαλαιοκρατών δεν μπορεί παρά να επιβληθεί με βάρβαρα μέτρα.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους αποφασιστικά, καθολικά να σταθούν στο πλάι των εργαζομένων των Ναυπηγείων.

Χωρίς δουλειά και απλήρωτοι είναι στον κλάδο του μετάλλου εργαζόμενοι 10αδων εργοστασίων. Γι´ αυτό καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα μετάλλου μέσα από γενικές συνελεύσεις και άλλες μαζικές διαδικασίες να απαιτήσουν, να αποφασίσουν κλαδική απεργιακή κινητοποίηση ξεπερνώντας την συμβιβασμένη γραφειοκρατία της πλειοψηφίας της ΠΟΕΜ και ορισμένων συνδικάτων.

Μαζική, αποφασιστική, συντονισμένη δράση τώρα πριν από όλα στα εργοστάσια στους τόπους δουλειάς.

Λαϊκό μπλόκο στη αντιλαϊκή βαρβαρότητα.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Εργασίας και η Κυβέρνηση προκαλούν

Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Εργασίας και η Κυβέρνηση προκαλούν. Το Υπουργείο Εργασίας τη...

Πάρτε πίσω το φορολογικό έκτρωμα – Γιγαντοπανό αυτοαπασχολούμενων έξω από τη Βουλή ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα της Τετάρτης η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ), άλλες...

Κινητοποίηση εργαζομένων του Δημοσίου για αυξήσεις στους μισθούς και Δώρο Χριστουγέννων ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι του Δημοσίου για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και άμεση απόδοση...