Ανακοίνωση του Σωματείου Προοσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών για την στάση εργασίας στο Νοσοκομείο ” ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ”

Δημοσιεύτηκε στις

 

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, στον αγώνα των εργαζομένων στο νοσοκομείο «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» που με αποφασιστικότητα προχωρούν σε στάση εργασίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/01/2018 από 7:00 έως 12:00 και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι συνάδελφοι στο Ντυνάν με την μαζική συμμετοχή τους στις διαδικασίες του Σωματείου τους, προτάσσουν τον ρεαλισμό του αγώνα, απορρίπτουν την υποταγή που επιδιώκει να επιβάλλει η εργοδοσία και οι μηχανισμοί της, μέσα από ψεύτικες υποσχέσεις και εκβιασμούς.

Η καταβολή όλων των οφειλομένων, η εξασφάλιση πλήρους εργασίας αορίστου χρόνου, η κατάργηση του μισθολογικού διαχωρισμού νέων και παλιών εργαζομένων, είναι αιτήματα όλου του κλάδου.

Να ανοίξουμε ενωμένοι, με αποφασιστικότητα τον δρόμο για υπογραφή υποχρεωτικών συλλογικών συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς, με επαναφορά ειδικών αδειών και ωραρίων, με κατώτερο μισθό τα 751 ευρώ.

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση την Τετάρτη 31/1/2018 μπροστά από το κεντρικό κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να ανακληθεί η απόφαση για το Ζάννειο ΕΠΑΛ

Να βρεθεί τώρα λύση για τα εργαστήρια του Ζαννείου ΕΠΑΛ, με βάση τα αιτήματα...

Ανακοινωση ΔΑΣ ΕΤΙΤΑ για σχολή Κινηματογράφου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Εν μέσω καλοκαιριού και ενώ έχουν ήδη ψηφιστεί ακόμα πιο αντιδραστικοί νόμοι που...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ

Το πρωί στις  24/7 ένας συνάδελφος εργαζόμενος μεταλλεργάτης, έχασε την ζωή του κάτω από...