Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς Αττικής για το άνοιγμα της παιδικής στέγης ΚΡΩΣΦΗΛΔ

Δημοσιεύτηκε στις

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της “εφημερίδας των συντακτών” αναφέρεται ότι η παιδική στέγη ΚΡΩΣΦΗΛΔ στο Κερατσίνι θα επαναλειτουργήσει μετά το κλείσιμο της πριν από 6 χρόνια. Να θυμίσουμε ότι ο εν λόγω παιδικός σταθμός έπαψε να λειτουργεί με ευθύνη της διοίκησης του ιδρύματος “Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ” και των κυβερνήσεων των τελευταίων 6 χρόνων δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στις λαϊκές οικογένειες της περιοχής.

Το σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια με κινητοποιήσεις, παρεμβάσεις στο υπουργείο εργασίας σε συμμαχία με το λαό της περιοχής ανέδειξε τις σοβαρές ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και της δημοτικής αρχής του Κερατσινίου. Από κοινού αρνούνταν συνειδητά να δώσουν λύση σε αυτό το ζήτημα παίζοντας με τις ανάγκες του λαού της περιοχής. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έριχνε συνεχώς το “μπαλάκι” των ευθυνών στην διοίκηση του εν λόγω ιδρύματος η οποία έχει μετατρέψει το δικαίωμα για προσχολική αγωγή σε πεδίο κερδοφορίας αξιοποιώντας την πλήρη απουσία κρατικών δομών και αφήνοντας τις ανάγκες μας έρμαιο στους δήθεν φιλάνθρωπους.

Το άνοιγμα της ΚΡΩΣΦΗΛΔ είναι αποτέλεσμα του συνεχούς αγώνα του σωματείου μας και του λαού της περιοχής που διεκδικούν το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν προσχολικής αγωγής για όλα τα παιδιά του λαού μας κόντρα σε κυβέρνηση και δήθεν φιλάνθρωπους.

 

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στη νέα αντιλαϊκή επίθεση

ΚΑΤΩ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...

Σωματείο Οικοδόμων – Σωματεία Συνταξιούχων Ελασσόνας: Εργατιά-Αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά

Εδώ και δύο εβδομάδες, με οργανωτές τις Ομοσπονδίες και τους Αγροτικούς Συλλόγους που συντονίζονται...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: 16 Δεκέμβρη Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα 6.30μμ ενάντια στον προϋπολογισμό

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 16 Δεκέμβρη 6.30 μμ στο Σύνταγμα Όλοι στο συλλαλητήριο ενάντια στον νέο...