Ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας για τη στάση εργασίας στις 6 Ιούλη, στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης

Δημοσιεύτηκε στις

 

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης,

Την Πέμπτη 6 Ιούλη προχωράμε σε στάση εργασίας από τις 12.30 έως τη λήξη της βάρδιας, ώστε να πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση στο χώρο του εργοταξίου και να συζητήσουμε τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης.

Ήδη από τις προηγούμενες συναντήσεις με τους εργοδότες, ορισμένα από τα αιτήματα που είχαμε θέσει ικανοποιήθηκαν (τραπεζαρίες για φαγητό, δροσερό νερό, εμβόλια κ.τ.λ.). Όμως, το βασικό αίτημα που έχει να κάνει με το μεροκάματο δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση, κωλυσιεργώντας είτε με το να επικαλούνται διάφορα προσχήματα, όπως «δε μας απαντάει η διοίκηση, περιμένετε και θα δούμε αργότερα» είτε αρνούμενοι να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις.

Εμείς, απέναντι σε αυτή τη στάση, απαντάμε με ακόμα καλύτερη οργάνωση του αγώνα, με αποφασιστικότητα, σαν μια γροθιά και τους δηλώνουμε ότι με τους αγώνες μας θα επιβάλλουμε το δίκιο μας, γιατί εμείς είμαστε οι παραγωγοί όλου του πλούτου και χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/7

ΣΤΙΣ 12.30 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

 

Ιούλης 2017

Περισσότερα

Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Αττικής: Κάτω τα χέρια από τους φαντάρους που σηκώνουν το κεφάλι

Να ανακληθεί η ποινή που επιβλήθηκε στο στρατιώτη επειδή μίλησε στο πανελλαδικό, παλλαϊκό συλλαλητήριο...

Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Αττικής: Κάλεσμα στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη στις 17.30 στο Κερατσίνι στο μνημείο...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Το Εργατικό Κέντρο Νομού Σάμου...