Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τον Γενικό Γραμματέας της Αποκ. Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου

0

   Η απόφαση του Δημάρχου του Δήμου Πατρών κ. Κ.  Πελετίδη, να μην παραχωρήσει στη ναζιστική οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στοιχεία της και χώρο ώστε να μην διευκολύνεται η εγκληματική της δράση , δεν άρεσε στον ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου κ. Δ. Παναγιωτόπουλο .

            Με οιονεί παρότρυνση δια της πλαγίας οδού ,του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ν. Βούτση ( ο οποίος από την μεριά του δεν θεωρεί ότι μπορεί να ασκήσει κάποιου είδους δίωξη ) και ότι είναι θέμα του ελεγκτή νομιμότητας να ασκηθεί  πειθαρχική δίωξη του Δημάρχου για παράβαση καθήκοντος, ο κ. Δ. Παναγιωτόπουλος αυτεπαγγέλτως και με υπερβάλλοντα  ζήλο, εξέδωσε το 76853/5102/22-7-2015 έγγραφό του ως εξαιρετικά επείγον !!!! ,  με το οποίο όχι μόνο μέμφεται τον Δήμαρχο για μία καθαρά πολιτική θέση  ότι δεν θα διευκολύνει την εγκληματική δράση της Χ.Α. ,   αλλά τον εγκαλεί γιατί δεν ζήτησε την έγκρισή του , καλυπτόμενος  πίσω από το έλεγχο νομιμότητας που ασκεί ο ίδιος για όλες τις αποφάσεις των  Δημοτικών Συμβουλίων ακόμη και των πολιτικών !!!!! 

            Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι ο κ. Δ. Παναγιωτόπουλος περιμένει την Δικαστική απόφαση για να θεωρήσει την Χ.Α.  ως εγκληματική ναζιστική οργάνωση , σημειώνοντας πως  « δεν έχει περιέλθει σε γνώση (μας) η έκδοση δικαστικής αποφάσεως , με την οποία να χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση ο κομματικός σχηματισμός « ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ »  .

            Φαίνεται ότι ζει σε άλλη χώρα και δεν πήρε χαμπάρι για τα εγκλήματα που διέπραξε η Χ.Α όλα αυτά τα χρόνια, την τρομοκρατία που έσπερνε στους εργαζόμενους , στους έγχρωμους μετανάστες με τα τάγματα εφόδου που είχε δημιουργήσει  . Δεν πήρε χαμπάρι για τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα , τη δολοφονία του Πακιστανού μετανάστη , την εγκληματική και οργανωμένη επίθεση στο Πέραμα σε συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ.  , τον άγριο ξυλοδαρμό των Αιγύπτιων ψαράδων και άλλων εγκληματικών πράξεων . Δεν διάβασε ούτε άκουσε ότι και οι 69 κατηγορούμενοι για εγκληματικές πράξεις , είναι όλοι τους οργανωμένα μέλη και στελέχη της Χ.Α. όπως δήλωσε και ένας συνήγορος υπεράσπισης των χρυσαυγιτών στη δίκη που διεξάγεται στον Κορυδαλλό  .

            Ενεργώντας και ως εισαγγελέας ο κ. Δ. Παναγιωτόπουλος διατάσει έμμεσα τις υπηρεσίες του Δήμου Πάτρας να μην εκτελέσουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημάρχου διότι στερείται νόμιμου ερείσματος !!!!!!!! και γιατί οι απόγονοι των ΧΙΤΩΝ και νοσταλγοί του ΧΙΤΛΕΡ είναι κόμμα δημοκρατικό !!!!!!

            Είναι ντροπή για όλους μας να υπάρχουν τέτοιοι υπάλληλοι σε θέσεις ευθύνης  . Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση δεν κόπτεται η θέση του Γενικού Γραμματέα να καλύπτεται από πολιτικό πρόσωπο , όταν τη βρώμικη δουλειά όπου και όταν χρειαστεί, μπορεί να την κάνουν άλλοι.   

            Καλά θα κάνει ο κ. Δ. Παναγιωτόπουλος να ανακαλέσει το επαίσχυντο έγγραφό του και να μην απειλεί τις υπηρεσίες του Δήμου και τον ίδιο τον Δήμαρχο , υποδεικνύοντάς τους και τι να κάνουν. Αν έδωσε υπόσχεση στη Χ.Α  ότι θα επαναφέρει στην τάξη τον Δήμαρχο δικό του πρόβλημα.

            Ο δημοκρατικός λαός της Πάτρας και όχι μόνο , δεν θα ανεχτούν τέτοιες συμπεριφορές  από τον ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα απέναντι σε κανέναν .

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΧΟΝΤΗ                                 ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

 

 

 

Επίσης παρόμοιες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει :

το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας καταδικάζει

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.