Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Αλληλεγγύη του Σωματείου Εργαζομένων του Ξενοδοχείου Μετροπόλιταν με τους συναδέλφους του Athens Ledra

0

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

 Το Σωματείο Εργαζομένων του Ξενοδοχείου Μετροπόλιταν δηλώνει την αλληλεγγύη του και στέκεται στο πλευρό σας, που συνεχίζεται τον πολυήμερο, δίκαιο αγώνα σας.

Υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτόν τον αγώνα γιατί πιστεύουμε ότι δείχνει το δρόμο στους εργαζόμενους όλου του κλάδου που αντιμετωπίζουν την απλήρωτη εργασία, την τρομοκρατία, τις απολύσεις, τους μισθούς των 400€. Είναι φωτεινό παράδειγμα για όλη την εργατική τάξη, που πρέπει, παρ’ όλες τις δυσκολίες, να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και να ενώσει τη φωνή της απέναντι στους εκμεταλλευτές της.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο του Ξενοδοχείου μας αλλά και ολόκληρου του κλάδου, να στηρίξει αυτόν τον αγώνα και να βγάλει συμπεράσματα. Καμιά κυβέρνηση, δεν έχει σκοπό να σταθεί στον εργαζόμενο, στη λαϊκή οικογένεια. Αντίθετα δουλεύουν για λογαριασμό των εργοδοτών και έχουν δημιουργήσει όλο εκείνο το νομοθετικό οπλοστάσιο που τους αποθρασύνει. Να βγάλει συμπεράσματα για το ποιος κλείνει τα Ξενοδοχεία: Οι εργάτες που θέλουν δουλειά και παλεύουν για καλύτερα μεροκάματα ή τα αφεντικά που μόνο στόχο έχουν τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας τους;

Όπως πριν με τους ηρωικούς Χαλυβουργούς και τους Συναδέλφους του Νοβοτέλ, έτσι σήμερα με τους συναδέλφους εργαζόμενους του AthensLedra , το Σωματείο του εργαζομένων του Μετροπόλιταν θα συνεχίσει να παλεύει για την ενότητα της εργατικής τάξης και με ψηλά το κεφάλι θα αγωνιστούμε μαζί σας, για να μη γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.