Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στα κυλικεία των τρένων

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ-Σιδηροδρομικών εκφράζει τη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα κυλικεία των τρένων και τους καλούμε στην ανάπτυξη κοινής δράσης με τους Σιδηροδρομικούς και το σύνολο των εργαζομένων.

Οι εργολαβίες, η απλήρωτη εργασία, το χτύπημα των δικαιωμάτων, είναι και αυτά απόρροια της πολιτικής ιδιωτικοποιήσεων που στηρίζει και η σημερινή συγκυβέρνηση.

Ο αγώνας κατά της ιδιωτικοποίησης του Σιδηρόδρομου και τα αιτήματα για: κατάργηση των εργολαβιών, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους με πλήρη δικαιώματα, Σ.Σ.Εργασίας με μισθό που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζόμενων, μπορεί να ενώσουν όλους τους εργαζόμενους.

Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ALPHAGLOBALTRADINGA.E.B.E. που έχει εργολαβία τα κυλικεία των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει δεχτεί μέχρι σήμερα 2 πρόστιμα από την επιθεώρηση εργασίας Λάρισας παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να μην πληρώνει τους εργαζόμενους, να μην καταβάλλει τις ανάλογες εισφορές στο ΙΚΑ και τη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (παρ’ όλο που τα γνωρίζει όλα αυτά) να μένει αδιάφορη.

  

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ-ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

 

Περισσότερα

Κινητοποίηση την Τετάρτη 19 Ιούνη στις 16.00 στη doValue

 Δυναμώνουμε το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ...

Κινητοποίηση εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Υπ.Εργασίας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μαζί με σωματεία της Αττικής στο Υπ. Εργασίας για...