Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Αλληλεγγύη Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας στους καταδικασθέντες απεργούς χαλυβουργούς

0

 

Σύντροφοι,

 Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την απαράδεκτη δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάζονται σε πολύμηνη φυλάκιση χαλυβουργοί που οργάνωσαν και συμμετείχαν στον ηρωικό 9μηνο απεργιακό τους αγώνα.

 Είμαστε αλληλέγγυοι από την ώρα που άρχισε ο απεργιακός τους αγώνας. Βοηθήσαμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και σταθήκαμε δίπλα από τους χαλυβουργούς την ώρα που έδιναν τον μεγάλο τους αγώνα  στην πύλη της χαλυβουργίας.

 Είμαστε και τώρα αλληλέγγυοι.

 Στην ουσία, η απόφαση του δικαστηρίου δεν είναι στους απεργούς που στρέφεται. Η απόφαση στρέφεται κατά της οργανωμένης πάλης, κατά του ταξικού αγώνα και της ταξικής διεκδίκησης.

 Είμαστε βέβαιοι πως όχι μόνο δεν μειώνει τον ηρωικό τους αγώνα, αλλά αντίθετα, τον ενισχύει και αποκαλύπτει στην κοινωνία το πραγματικό προσωπείο του συστήματος.

 Η απάντηση των ταξικών δυνάμεων δεν μπορεί να είναι άλλη από το δυνάμωμα του αγώνα, την ταξική ενότητα και την οργάνωση σε ταξικά συνδικάτα της εργατικής τάξης.

 Παρακαλούμε να μεταφέρετε στους καταδικασθέντες ηρωικούς απεργούς την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη των δεκάδων χιλιάδων μελών της ΠΕΟ.

 Συντροφικά,

 

Εκτελεστικό Γραφείο ΠΕΟ

10 Απριλίου 2014

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.