Αλληλεγγύη και στήριξη στους εργαζόμενους του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (Τ.Ε.Ο.)

Δημοσιεύτηκε στις

 

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ παραβρέθηκε στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων του ΤΕΟ και εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον αγώνα τους για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.

Η κυβέρνηση πιστή στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων χαρίζει στο μεγάλο κεφάλαιο, για να ξεπεράσει την κρίση, τον Δημόσιο πλούτο. Καταργεί Δημόσιους οργανισμούς, υπηρεσίες, απολύει εργαζομένους, ανατρέπει εργασιακά δικαιώματα, κλείνει το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (Τ.Ε.Ο.).

Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση κλείνει το Ταμείο κατ’ εντολή των μεγάλων Κατασκευαστικών Ομίλων, χαρίζοντάς τους, όλο το εθνικό οδικό δίκτυο και εκατομμύρια έσοδα που έχει το ΤΕΟ. Αφήνει μετέωρους τους εργαζομένους, που θα έχουν την ίδια τύχη των χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων που βγαίνουν καθημερινά σε διαθεσιμότητα.

Το ΠΑΜΕ από θέση αρχής είναι ενάντια σε κάθε είδους οικονομικής αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος.

Είναι ενάντια σε κάθε μορφής χαρατσιού, είναι ενάντια στην επιβολή διοδίων στα οδικά δίκτυα, που πρέπει να καταργηθούν.

Είμαστε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Εθνικού Οδικού Δικτύου που διευκολύνεται με τη διάλυση του ΤΕΟ.

Απαιτούμε την διασφάλιση των εργαζομένων με μόνιμη σταθερή δουλειά, καμιά διαθεσιμότητα, καμία απόλυση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και την στήριξή τους στους εργαζόμενους του ΤΕΟ.

Περισσότερα

Απεργιακή κινητοποίηση υγειονομικών στο υπ.Υγείας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Πρωτοβάθμια σωματεία από το χώρο της Υγείας διαδήλωσαν σήμερα το πρωί έξω από το...

Συνεχίζουν να φθάνουν Μηνύματα Αλληλεγγύης για τη δίωξη του προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Ε.Κ. Πειραιά

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων...

Συνεχίζεται η Διεθνής Αλληλεγγύη ενάντια στη δίωξη του Προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...