Ένωση Λογιστών Ελεγκτών : Καταγγέλλουμε την επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές και μαθητές που αγωνίζονται ενάντια στον πόλεμο

Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει

Έξω η Ελλάδα από το Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα

Καταγγέλλουμε την επίθεση των ΜΑΤ που απάντησαν με ξύλο και χημικά σε φοιτητές και μαθητές που αγωνίζονται ενάντια στον πόλεμο.  Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση από την ΓΑΔΑ των συλληφθέντων,  όταν σε μια συμβολική κίνηση πήγαν να αποκαθηλώσουν του άγαλμα του Τρούμαν.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες για αυτό το γεγονός. Όχι μόνο συμμετέχει ενεργά στον πόλεμο εναντίον της Συρίας, με παροχή πλήθους διευκολύνσεων 

διευκολύνσεων, παίρνοντας γι’ αυτό τα συγχαρητήρια του Αμερικανού πρέσβη, αλλά και επιδιώκει να διαφημίσει την προσήλωσή της στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, χτυπώντας άγρια διαδηλωτές και προστατεύοντας με πλήθος αστυνομικών δυνάμεων ένα άγαλμα – απολίθωμα του αιματοβαμμένου αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τέτοιες ενέργειες και να συμμετέχουν δυναμικά αύριο στο Συλλαλητήριο μαζί με το ΠΑΜΕ, 7μμ στο Σύνταγμα, απαιτώντας: Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή της χώρας μας, Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα κ.α.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.