Έμπρακτη αλληλεγγύη στο λαό των Φιλιππίνων

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα συνδικάτα, σε έμπρακτη αλληλεγγύη στο λαό των Φιλιππίνων που χτυπήθηκε άγρια από τον τυφώνα Χαγιάν με αποτέλεσμα να χαθούν χιλιάδες ζωές και να υπάρχουν ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια και υποδομές.

 Η αλληλεγγύη είναι όπλο των εργατών. Από το υστέρημα μας και το τσακισμένο λαϊκό εισόδημα να ενισχύσουμε οικονομικά, να δώσουμε μικρή ανακούφιση στους πληγέντες.

 Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα που θέλουν και μπορούν να συμβάλουν με το υστέρημα να απευθυνθούν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5Β), στις τοπικές γραμματείες κάθε πόλης και στα συνδικάτα.

 

Περισσότερα

Απεργιακή κινητοποίηση υγειονομικών στο υπ.Υγείας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Πρωτοβάθμια σωματεία από το χώρο της Υγείας διαδήλωσαν σήμερα το πρωί έξω από το...

Συνεχίζουν να φθάνουν Μηνύματα Αλληλεγγύης για τη δίωξη του προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Ε.Κ. Πειραιά

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων...

Συνεχίζεται η Διεθνής Αλληλεγγύη ενάντια στη δίωξη του Προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...