Έμπρακτη Αλληλεγγύη Με Το Λαό Και Τους Εργαζομένους Της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, πιστό στις αρχές του διεθνισμού και της ταξικής αλληλεγγύης, εκφράζει έμπρακτα την Αλληλεγγύη του στο λαό και τους εργαζομένους της Συρίας.

Στο πλαίσιο των πολύμορφων πρωτοβουλιών και δράσεων του ταξικού κινήματος της Ελλάδας ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ αποτελούμενη από τους Γιώργο Πέρρο, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, Γιώργο Μπουλούγαρη, Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου και Νικόλαο Θεοδωράκη, Επικεφαλής της Γραμματείας Διεθνών, θα αναχωρήσει το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη για τη Δαμασκό της Συρίας.

Η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Συρίας και θα συμμετάσχει στη Διεθνή Συνδικαλιστική Σύσκεψη Αλληλεγγύης με το Λαό της Συρίας στις 11-12 Σεπτέμβρη που έχουν καλέσει η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία(WFTU), η Συνομοσπονδία Εργαζομένων Συρίας (GFTUSyria) και η Διεθνής Συνομοσπονδία Αραβικών Συνδικάτων (ICATU).

 

 

Περισσότερα

Σταματήστε το Έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα κλιμάκωση της κατοχικής βίας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, των ΗΠΑ(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη, 26 Γενάρη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε διαδικτυακά με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, AMAZON LABOR UNION,...

Αλληλεγγύη στη Νέα Μεγάλη Απεργία των Εργατών της Γαλλίας στις 31 Γενάρη

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργάτες της Γαλλίας που κλιμακώνουν τον αγώνα...