Έκτακτη οικονομική στήριξη του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 6 Νοέμβρη η εργατική τάξη ετοιμάζεται να δώσει μαχητική, μαζική, αποφασιστική απάντηση με πανελλαδική πανεργατική απεργία. Μια απεργία που πρέπει να την πάρουν πάνω τους τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για την επιτυχία της.  

Για την επιτυχία της απεργία σημαντικός παράγοντας είναι η φωνή του ταξικού κινήματος, τα αιτήματα των κλάδων να φτάσουν παντού και στο πιο μικρό χώρο δουλειάς. Χρειάζονται εκατοντάδες προπαγανδιστικά υλικά (ανακοινώσεις, αφίσες, πανό κλπ.) που θα συμβάλλουν στη διαφώτιση της εργατικής τάξης, που θα τονώσουν το ηθικό τους και θα δημιουργούν προϋποθέσεις αγωνιστικής ανάτασης, για να σπάει η μοιρολατρία και ο φόβος.

Για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστούν οικονομική στήριξη. Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα να συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ τώρα, για να μπορέσει να φέρει σε πέρας τις κινητοποιήσεις που διοργανώνει. Το ΠΑΜΕ δεν έχει άλλους πόρους οικονομικής στήριξης παρά μόνο τα συνδικάτα, την εργατική τάξη.

 

Περισσότερα

Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού. Την Κυριακή 24 Αυγούστου ο λαός πρέπει να γεμίσει το Σύνταγμα

ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Οι Προσυγκεντρώσεις για την Συγκέντρωση Αλληλεγγύης 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και μαζικών φορέων για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στην πλατεία Συντάγματος...

Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των απεργών δημοσίων υπαλλήλων της Τουρκίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους απεργούς δημόσιους υπαλλήλους...