Έκτακτη οικονομική στήριξη του ΠΑΜΕ

0

Στις 6 Νοέμβρη η εργατική τάξη ετοιμάζεται να δώσει μαχητική, μαζική, αποφασιστική απάντηση με πανελλαδική πανεργατική απεργία. Μια απεργία που πρέπει να την πάρουν πάνω τους τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για την επιτυχία της.  

Για την επιτυχία της απεργία σημαντικός παράγοντας είναι η φωνή του ταξικού κινήματος, τα αιτήματα των κλάδων να φτάσουν παντού και στο πιο μικρό χώρο δουλειάς. Χρειάζονται εκατοντάδες προπαγανδιστικά υλικά (ανακοινώσεις, αφίσες, πανό κλπ.) που θα συμβάλλουν στη διαφώτιση της εργατικής τάξης, που θα τονώσουν το ηθικό τους και θα δημιουργούν προϋποθέσεις αγωνιστικής ανάτασης, για να σπάει η μοιρολατρία και ο φόβος.

Για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστούν οικονομική στήριξη. Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα να συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ τώρα, για να μπορέσει να φέρει σε πέρας τις κινητοποιήσεις που διοργανώνει. Το ΠΑΜΕ δεν έχει άλλους πόρους οικονομικής στήριξης παρά μόνο τα συνδικάτα, την εργατική τάξη.

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.