Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήριά στην οικογένεια και στους οικείους του συναδέλφου οδηγού στην επιχείρηση Καραμολέγκος

 Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήριά στην οικογένεια και  στους οικείους του συναδέλφου οδηγού στην επιχείρηση Καραμολέγκος που έχασε την ζωή του εχθές κατά την διάρκεια της διανομής τροφίμων σε κατάστημα Σούπερ Μάρκετ στην περιοχή της Ηλιούπολης. Ο συνάδελφος έχασε τη ζωή του όταν το φορτηγό, του οποίου ήταν οδηγός, σε κατηφορική ράμπα μετακινήθηκε από την θέση του με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει θανάσιμα.

Συνάδελφοι με δεδομένο ότι οι οδηγοί  εργάζονται πέραν του 8ωρου, σε συνθήκες δύσκολες χωρίς βοηθό που επωμίζονται και τον ρόλο του φορτο-εκφορτωτή σε μη προβλεπόμενους χώρους παραλαβής των σούπερ μάρκετ και με ανύπαρκτες συνθήκες εργασίας που καταστρατηγούν κάθε έννοια μέτρου υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη απώλεια ζωής.

Ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους είναι η οργάνωση τους στα Σωματεία τους και η πάλη για να διεκδικήσουν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κόντρα στην εργοδοσία που μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζει τίποτα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να έρθουν σε επαφή με το κλαδικό συνδικάτο των τροφίμων και με το  Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής για να οργανώσουμε ενιαία την πάλη για να μην θρηνούμε θύματα για τα κέρδη μιας χούφτας εκμεταλλευτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο