Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής : Συνεχίζουμε πιο δυναμικά. Κλιμακώνουμε με ΝΕΑ απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη,

0
image_pdfimage_print

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά. Κλιμακώνουμε με ΝΕΑ απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη,

Απεργούμε ΟΛΟΙ -Κανένας για δουλειά.

Ενάντια το νομοσχέδιο έκτρωμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ:

  • 10:30 π.μ. στο Σύνταγμα και το απόγευμα στις 5 μ. μ.
  • 10:00 π. μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη, στον Πειραιά

Συνάδελφοι

Οι μαζικές συγκεντρώσεις την προηγούμενη βδομάδα αποδεικνύουν τη δυναμική που έχει το κίνημα μας. Δεν θα περάσει γιατί θα ήμαστε εκατοντάδες χιλιάδες . Απαντάμε με νέα πανεργατική απεργία για να μην γίνουμε σκλάβοι στο 21ο αιώνα.

Να μη ψηφιστεί – να μην εφαρμοστεί αυτό που οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές παραγγείλανε και που η ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποφασίσει με οδηγία της .

Η προηγούμενη επιτυχημένη απεργία θα μοιάζει πολύ μικρή μπροστά  σε αυτήν.

Στο ερώτημα αν θα το ψηφίσουν, απαντάμε.ΟΧΙ αν είμαστε όλοι Απεργοί, αν είμαστε ΟΛΟΙ στις συγκεντρώσεις.Δεν θα ψηφιστεί. Δεν θα περάσει γιατί θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί που πρέπει. Στην απεργία, στις συγκεντρώσεις .

Κανένας για δουλειά. Όλοι στην απεργία.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Δεν υπάρχει βήμα πίσω για υποχώρηση!Μπορούμε να φέρουμε τα πάνω-κάτω! 

Να μην επιτρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα!Είναι χρέος σε μας και στα παιδιά μας, είναι για το παρόν και το μέλλον μας, για τη ζωή μας!

Το χρωστάμε στις προηγούμενες γενιές εργατών που με θυσίες και αιματοβαμμένους αγώνες κατέκτησαν και υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα που κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι θέλουν να τα τελειώσουν!Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!

Σε μια εποχή που η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, που υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μείωση του εργάσιμου χρόνου εργασίας, για δουλειά με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, μας παρουσιάζουν ως «προοδευτικό» το να δουλεύουμε 10 και 12 ώρες. 

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να αντιστοιχηθούν οι όροι της δουλειάς και της ζωής μας με τις δυνατότητες της εποχής και τον τεράστιο πλούτο που παράγουμε.

Καλούμε όλα τα Σωματεία του κλάδου, όλα τα εργατικά κέντρα της Αττικής να πάρουν απόφαση συμμετοχής. Να μη γίνουν συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα, όπως τους καλεί η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, που οι εργάτες τους αποκαλούν συνδικαλιστική μαφία. Και αυτοί τρομοκρατήθηκαν από τη μαζική απεργία της Πέμπτης γι’ αυτό βάζουν εμπόδιο στην κλιμάκωση, πιστά σκυλιά στα αφεντικά τους. Να τους απομονώσουμε, είναι η 5η φάλαγγα.

Όλοι στους Δρόμους ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ  και στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

 

Share.

Comments are closed.