Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής : Κάτω τα χέρια από τους εργάτες και τα Συνδικάτα τους

Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας εκφράζει την συμπαράστασή του στον απεργιακό αγώνα που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση «Αφοι Βλάχου» ,  δίνοντας αποφασιστική απάντηση στην εκδικητική απόλυση του συναδέλφου τους, Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, Δαμασκηνού (Μάη) Μέντη.

Η απόλυση του συνδικαλιστή, ο οποίος είναι επίσης μέλος της Σωματειακής Επιτροπής του Συνδικάτου Τύπου – Χάρτου στην Επιχείρηση , γίνεται με το προκάλυμμα της μη ανανέωσης της σύμβασής του, καθώς και εκείνος, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, εργάζεται ως «ενοικιαζόμενος» στην Επιχείρηση.

Το Συνδικάτο μας καταγγέλλει την απαράδεκτη και εκδικητική απόλυση του συναδέλφου, που είναι πρωτοπόρος στην εργασία του αλλά και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων μέσα από τη Σωματειακή Επιτροπή, καθώς και από τη θέση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής.

Τέτοιες ενέργειες δεν τρομάζουν αλλά πεισμώνουν τους εργαζόμενους που  με την ενότητα τους και την κλιμάκωση του αγώνα τους , θα κερδίσουν την επαναπρόσληψη του συναδέλφου.

Κάτω τα χέρια από τους εργάτες και τα Συνδικάτα τους

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ