Σωματείο Εργαζομένων στο Royal Olympic: 23 Ιούλη 8.00-10.00πμ διαμαρτυρία και στάση εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Δεν πάει άλλο!

Εντατικοποίηση, πολυεργασία και απουσία ολόκληρων ειδικοτήτων, ατυχήματα, σωματική και ψυχική εξάντληση, ελλειπή μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια, εργαλειοποίηση της αναστολής για τη χειραγώγηση και τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Με σημαία για μία ακόμα φορά το δόγμα “βάλτε πλάτη γιατί θα κλείσουμε”, ο επιχειρηματίας προσπαθεί vu τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, ώστε να απεμπολήσουν τα δικαιώματά τους.

Έχοντας σύμμαχο τις κυβερνήσεις και την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας μας, που πριμοδοτούν με νόμους την εντατικοποίηση, την κατάργηση του 8ώρου 5θήμερου, τη μείωση των μισθών και των δικαιωμάτων μας, προσπαθούν όλο το βάρος της κρίσης να το ρίξουν πάνω μας, χαρίζοντας παράλληλα στην “υγιή ανάπτυξη” των μεγαλοξενοδόχων πακτωλούς χρημάτων από την Ε.Ε. τα οποία φυσικά θα πληρώσουμε με αίμα με νέα μνημόνια μετά την κρίση. Το μόνο αγκάθι που μένει είναι το οργανωμένα ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Το Π.Α.ΜΕ, το Συνδικάτο Αττικής και τα Επιχειρησιακά Σωματεία που έχουν υιοθετήσει αγωνιστικό πλαίσιο αιτημάτων.

Για αυτό το λόγο και ο επιχειρηματίας στο ΡΟΑΓΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚ ανέκαθεν βάλλει το σωματείο, παρεμποδίζοντας την συνδικαλιστική μας δράση εκφοβίζοντας τα μέλη μας, πριμοδοτώντας με διπλό μεροκάματο όσους εργαζόμενους δεν συμμετείχαν σε ανεργία, βάζοντας προϊστάμενο να μηνύσει το ΔΣ για συκοφαντική δυσφήμηση, εμποδίζοντας στην καραντίνα την είσοδο μας στα γραφεία μας, τιμωρώντας με αποκλεισμό από την εργασία μέλη του ΔΣ και πολλά άλλα.

Κάπως έτσι υπηρετήσαμε και εμείς στο ΡΟΑΓΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚ το ‘Θαύμα στο Τουρισμό’, εξοικονομώντας εκατομμύρια κάθε χρόνο για την επιχείρηση και μάλλον κάπως έτσι κυβέρνηση και εργοδότες θέλουν να υπηρετήσουμε και φέτος το Άνοιγμα στον Τουρισμό’.

Φτάνει έως εδώ!

Έχοντας επίγνωση όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας, αντιμέτωποι με την τρομοκρατία και την ανασφάλεια που έχει δημιουργήσει το καθεστώς της αναστολής εργασίας και ειδικά έτσι όπως το διαχειρίζεται η διεύθυνση, εξαγγέλλουμε στάση εργασίας την Παρασκευή 23/07/2021, 8.00-10.00 πμ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε και για τις συνθήκες εργασίας και για την κατάργηση των δικαιωμάτων μας και για τη μείωση του εισοδήματος μας!

Καλούμε τους συναδέλφους μας να περάσουν πάνω από κάθε εμπόδιο αλλά και από κάθε αυταπάτη και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως έχουν κάνα και στο παρελθόν!

ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Περισσότερα

H ΔΑΣ για τις εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου – Διπλασιασμός σε ψήφους,ποσοστά και έδρες

Η ΔΑΣ ΝΤ ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τους αντιπροσώπους που ενίσχυσαν διακριτά το ψηφοδέλτιο και διπλασίασαν...

112 Φοιτητικοί Σύλλογοι συμμετέχουν στην Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Το Σάββατο 3 Δεκέμβρη 112 φοιτητικοί σύλλογοι από όλη τη χώρα, θα συναντηθούν στην Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου...

Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Ν.Πελοποννήσου – Όχι αναμογεννήτριες στον Μαίναλο

ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΕ ΜΑΙΝΑΛΟ, ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ, ΠΑΡΝΩΝΑ ! Το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου...