Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Σωματείο Εργαζομένων ELBISCO: Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία στις 30 Ιούνη.

0

Συνάδελφοι, συναδέλφισες

Η καταστρατήγηση και η υπονόμευση του αγώνα μας  για αξιοπρεπείς μισθούς, ασφαλείς συνθήκες εργασίας είναι σε εξέλιξη. Σε αυτήν πρωτοστατεί η εργοδοσία και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας. 

Ντράπηκε και η ντροπή !

 Αυτή η ισχνή μειοψηφία των εκλεγμένων «συναδέλφων», έβαλαν τους εργαζόμενους να δηλώσουν αν θα συμμετέχουν στις 30 Ιούνη, στην Πανελλαδική Απεργία που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία μας για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα.

Έχουν ενοχληθεί από την ηχηρή απόφαση, που έγινε με μυστική ψηφοφορία  στην τελευταία συνέλευση, για συμμετοχή μας σε κινητοποιήσεις αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.

Προφανώς αυτή η απόφαση δεν έχει γίνει αντιληπτή μέχρι σήμερα από μεριά τους.

Μας προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι εκπρόσωποι των εργαζόμενων αρνούνται κατηγορηματικά το δικαίωμα σε αξιοπρεπή μισθολόγια και συνθήκες εργασίας.

Μάλλον δεν έχουν ανάγκη ούτε τις αυξήσεις, ούτε την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας.

Άξιος ο μισθός τους !

 Οι ανάγκες των οικογενειών μας δεν έχουν καμία σχέση με τις πράξεις τους, είναι  απέναντι από αυτές.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να τους απαξιώσουν όπως και οι ίδιοι απαξιώνουν τις συλλογικές  αποφάσεις μας.

Την προδοσία πολλοί την αγάπησαν, τους προδότες κανείς!

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία στις 30 Ιούνη. Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα στην εργοδοσία ότι δεν κάνουμε πίσω από τον δίκαιο αγώνα μας.

Παλεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία στον όμιλο Φιλίππου, τα σωματεία στον κλάδο και την ομοσπονδία μας για την υπογραφή κλαδικής και επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.