Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων: Όχι άλλες θυσίες για να θησαυρίζει η COSCO πάνω στις πλάτες και τα κορμιά των εργαζόμενων!

0

To Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων στέκεται στο πλάι των εργαζόμενων της COSCO, που συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις, την εφαρμογή των προσαυξήσεων για νυχτερινή εργασία και αργίες, την εφαρμογή των ΒΑΕ επιτέλους στο λιμάνι καθώς και τη προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας της ζωής τους.

Στον αγώνα τους αυτό, για άλλη μια φορά, βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδιαλλαξία της “COSCO” που θησαυρίζει από τον κόπο τους, εκθέτοντας τους εργαζόμενους σε θανάσιμους κινδύνους, όπως έγινε ξανά με τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός ακόμα εργαζόμενου, αποτέλεσμα των εγκληματικών ελλείψεων με ευθύνη της εργοδοσίας.

Το Σωματείο Επισιτισμού ανταποκρινόμενο άμεσα στο κάλεσμα του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ, καλούμε τους εργαζόμενους των λαϊκών οικογενειών να σταθούν ουσιαστικά και μαχητικά αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της “COSCO” και των οικογενειών τους, γιατί είναι και δικός μας αγώνας.  Γιατί η έμπρακτη αλληλεγγύη, που στηρίζει τους αγωνιστές ώστε να στέκονται όρθιοι και να συνεχίζουν την πάλη, είναι συστατικό μέρος του αγώνα όλων μας για τις σύγχρονες ανάγκες στην εργασία, στην υγεία, σε κάθε πλευρά της ζωής μας..

Όχι άλλες θυσίες για να θησαυρίζει η COSCO πάνω στις πλάτες και τα κορμιά των εργαζόμενων!

Για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ, υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός

ΙΒΑΝ:GR 5002604490000170200707357

Από το σωματείο γνωστοποιήθηκε ότι σε χώρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών προσωπικής υγιεινής. Επίσης, συγκεντρώνονται βρεφικά γάλατα και τροφές καθώς και παιχνίδια για τις οικογένειες των απεργών και τα παιδιά τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Τσότρας Παύλος 6939271539

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.