1

Σωματείο Εμπορ/λων και υπαλλ. Ν. Καρδίτσας: Συλλαλητήριο την Τετάρτη 16 Ιούνη στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 10/6, παίρνοντας θέση μάχης απέναντι στον πόλεμο που μας κήρυξε η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο έκτρωμα που κατέθεσε στη βουλή. 

 Η μαζική απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε και στην Καρδίτσα, έστειλε μήνυμα ανυπακοής και κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ, πατώντας στο δρόμο που έστρωσαν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τους λέμε λοιπόν ότι θα μας βρουν απέναντί τους! Η απάντηση των εργαζομένων είναι μία:

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Ν/Σ ΕΚΤΡΩΜΑ!

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ! ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ!

Η Τετάρτη 16 Ιούνη, μέρα που συζητιέται και πάει προς ψήφιση το αντεργατικό νομοσχέδιο στη Βουλή, είναι το επόμενο βήμα κλιμάκωσης του αγώνα.

Διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 7:30 μ.μ, στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας την Τετάρτη 16 Ιούνη! 

Καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων και φορέων προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για κλιμάκωση του αγώνα και  συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης!

Κόντρα στην προσπάθεια της κυβερνητικής-εργοδοτικής οργάνωσης της ΓΣΕΕ που επιχειρεί την  αποκλιμάκωση και υπονόμευση της πάλης ενάντια στο νομοσχέδιο αφού απέρριψε την πρόταση ομοσπονδιών και σωματείων για απεργία, ενισχύοντας την κυβερνητική προπαγάνδα περί άμαζων απεργιακών συγκεντρώσεων στις 10/6 και ότι ο κόσμος δεν θέλει απεργία!

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και το Ε.Κ Καρδίτσας, που στο χτεσινό Συνέδριο η πλειοψηφία του απέρριψε την πρόταση των ταξικών δυνάμεων για προκήρυξη απεργίας τη μέρα ψήφισης

Όμως θα πάρουν την απάντηση από τους εργαζομένους όπως ακριβώς έγινε και στην προηγούμενη απεργία!!

Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, κάθε εργαζόμενο να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων στη μάχη ενάντια στις ανατροπές του αιώνα. Είναι χρέος σε μας και στα παιδιά μας, είναι για το παρόν και το μέλλον μας, για τη ζωή μας!

Το χρωστάμε στις προηγούμενες γενιές εργατών που με θυσίες και αιματοβαμμένους αγώνες κατέκτησαν και υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα που κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι θέλουν να τα τελειώσουν! 

Για να μη ζήσουμε σαν σκλάβοι τον 21ο αιώνα!! 

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ, ΣΤΙΣ 7:30 μ.μ , ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!

 

Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων

με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσα