Πέμπτη, 29 Ιουλίου

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ,ΠΕΣ/ΝΑΤ : Απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό στους ναυτεργάτες που συμμετείχαν στην απεργία

0
image_pdfimage_print

Απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό στους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, που με μαχητική αισιοδοξία συμμετείχαν στην απεργία και τίμησαν τη μέρα της εργατικής τάξης, την Πρωτομαγιά.

Έστειλαν μήνυμα αντίστασης στη κυβέρνηση και την εργοδοσία, να μην τολμήσουν να φέρουν το νομοσχέδιο τερατούργημα για να βάλουν ταφόπλακα στο 8ωρο, την συνδικαλιστική δράση.

Οι εργάτες του Σικάγου του 1886, οι 200 εκτελεσθέντες κομμουνιστές αγωνιστές από τους φασίστες Γερμανούς την 1η Μάη του 1944, οι αιματοβαμμένες πρωτομαγιές όλου του κόσμου, έχουν σηματοδοτήσει την ιστορική ταξική πορεία του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, για την κατάκτηση των δικαιωμάτων μας.

Χρέος στο Σικάγο και στην Καισαριανή

Είναι  ο αγώνας για την ανατροπή

           Οι μαζικές σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις συνδικάτων, φορέων, της νεολαίας, αποτελούν εφαλτήριο για τις σκληρές ταξικές συγκρούσεις, που έχουμε μπροστά μας, μας οπλίζουν με δύναμη απέναντι στη μοιρολατρία, το λιγότερο κακό, να διεκδικήσουμε με οργάνωση και αγώνα τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.

Κανένας Φόβος – Καμιά υποταγή

Εμπρός Λαέ στην πρώτη τη γραμμή

                   Να σημάνει Γενικός Συναγερμός σε κάθε καράβι, σε κάθε χώρο δουλειάς, να είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, προετοιμάζοντας τον απεργιακό αγώνα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, που θέλουν να μας τσακίσουν το 8ωρο, τις ΣΣΕ, τη κοινωνική ασφάλιση, τα συνδικαλιστικά δικαιώματα. 

          Για το συντονισμό της δράσης ενάντια στο νομοσχέδιο, συμμετέχουμε στη πλατιά σύσκεψη συνδικάτων τη  Δευτέρα 10 Μάη, στις 6.30 μ.μ., στο Πεδίον του Άρεως,

 

Share.

Comments are closed.