Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα

0
image_pdfimage_print

Ανακοίνωση για τις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 16 Ιούνη 2021

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, την Τετάρτη16 Ιούνη, στις 10.30 το πρωί στο Σύνταγμα και το απόγευμα στο συλλαλητήριο στις 5 μ.μ. έξω από τη Βουλή, καθώς και στις αντίστοιχες απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο – τερατούργημα της κυβέρνησης της ΝΔ.

Τώρα είναι η ώρα να κλιμακωθεί αποφασιστικά η λαϊκή αντίδραση και καταδίκη σε αυτή την πολιτική που από τη μια ματώνει καθημερινά τη λαϊκή οικογένεια και την ίδια στιγμή στρώνει το δρόμο για το πολεμικό σφαγείο. Ο λαός μέσα από την πάλη του έχει τη δύναμη να ακυρώσει στην πράξη το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. Να παλέψει για να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που έχουν κάνει τις εργασιακές σχέσεις «λάστιχο» και τη ζωή των εργαζομένων πραγματική κόλαση, για σταθερή και πλήρη δουλειά με δικαιώματα, με 7ωρο – 5ημερο – 35ωρο.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

 

 

Share.

Comments are closed.