Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής : Να αφεθεί ελεύθερος τώρα ο συναγωνιστής που έσβηνε φασιστικά συνθήματα έξω από σχολείο στην Αν. Αττική

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή των Σπάτων που συνέλαβαν τον Βασίλη Κουτρουμπίνη, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Σπάτων Αρτέμιδας.

Ο συναγωνιστής έπραττε το αυτονόητο, ξεβρόμιζε την περιοχή από τις βρωμιές και το φασιστικό δηλητήριο, που μόλυναν την περιοχή και μάλιστα έξω από σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά μας, τα συνθήματα των ναζιστών εγκληματιών της χρυσής  αυγής.

Καλούμε τώρα την αστυνομία να αφήσει ελεύθερο τον συναγωνιστή Βασίλη και τον εργαζόμενο λαό της περιοχής να καταδικάσει τέτοιες ενέργειες της αστυνομίας που προσπαθούν να βγάλουν  λάδι τους ναζιστές εγκληματίες της χρυσής αυγής και να καταδικάσουν όσους παλεύουν κόντρα στην σαπίλα του συστήματος και βρίσκονται στο πλάι της νεολαίας για την ζωή που της αξίζει.

 Καλούμε επίσης τον λαό και τους φορείς της περιοχής να απαιτήσουν τώρα την αποφυλάκιση του συναγωνιστή Βασίλη Κουτρουμπίνη.